Norge

Campaign Specialist

Brenner du for utviklingen av Marketing Automation-programmer? Vil du jobbe på noen av de mest spennende, data-drevne markedsføringsprosjekt i bransjen? Da bør du bli med på vårt voksende martech team

 

OM STILLINGEN

I stillingen som Campaign Specialist vil du implementere Marketing Automation-programmer og kampanjer for vår svært interessante og mangfoldige kundeportefølje. Du vil hjelpe til med å designe, scope og spesifisere martech-prosjekter, i tillegg til å implementere dem i kundenes plattformer.

Hos Merkle etterstreber vi å sette nye standarder for våre kunderelasjoner basert på innsikt og intelligent bruk av teknologi. Som Campaign Specialist vil du spille en sentral rolle for å hente innsikt, samt bidra til å pushe grensene av teknologi.

Du vil være en essensiell del av vårt veletablerte nordiske martech-team, som består av dedikerte og imøtekommende konsulenter, arkitekter og spesialister. Vi har store ambisjoner for fremtiden, vi er lidenskapelige og vi forstår verdien av en arbeidsdag som ikke bare er krevende, men også morsom og givende.

 

HVA MERKLE TILBYR

Hos oss vil du jobbe i et miljø der fremtiden er åpen og hvor din energi og ferdigheter skaper et mulighetsrom for å gjøre en forskjell. Du får sjansen til å jobbe med de absolutt dyktigste kollegaene i bransjen innenfor martech. Samtidig får du jobbe på spennende prosjekter for vår mangfoldige kundeportefølje. Vi har høye forventninger og mye å tilby hvor du får ansvar som samsvarer med din kompetanse.

Som en av våre ansatte drar du fordel av:

 • Et av Norges største fagmiljøer innen markedsføring og kommunikasjon
 • Å være en del av et norsk, nordisk og internasjonalt team som driver digital transformasjon sammen.
 • Personalutvikling i form av talentprogrammer og individuelle opplæringskurs og sertifiseringer
 • Et sosialt og inkluderende miljø – av og til minimerer vi regnearkene og fokuserer på hverandre!

 

HVEM ER DU

Vi forventer at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Bachelorgrad innen økonomi, markedsføring eller informatikk
 • Jobber målrettet og tar initiativ for kontinuerlig utvikling i arbeidet
 • Noe kunnskap om webteknologi (HTML, JavaScript, APIer, osv.)
 • Forstå datastrukturer og modellering, gjerne gjennom erfaring med SQL
 • Arbeider effektivt både selvstendig og som medlem av et team
 • Gode mellommenneskelige- og kommunikasjonsevner
 • Behersker norsk og engelsk flytende (skriftlig og muntlig)

 

OM OSS

 

Vi er et integrert digitalt kommunikasjonsbyrå i Merkle Nord-Europa, en del av dentsu. Merkle etablerer nå en sterkere tilstedeværelse i Norge med ambisjonen om å sette en ny standard for kundeforhold basert på innsikt og intelligent bruk av teknologi. Merkle jobber med de største og mest dynamiske selskapene i Norge og Norden og hjelper kundene med å bygge sterkere kunderelasjoner, oppnå økt lønnsomhet og konkurranseevne.

Vi har en avslappet, uformell kultur og våre ansatte har både stor frihet og stort ansvar. Du blir med i en organisasjon der nøkkelordene er kvalitet, samarbeid og hjelpsomhet, og hvor arbeidsdagen er både morsom og utfordrende.

 

Dersom dette trigger din interesse kan du søke under. Ved spørsmål er det bare å kontakte oss.