Norge

Account Director

Merkle søker en Account Director som skal bygge og forvalte kunderelasjoner. Den rette personen har kommersielle evner og evner å se helheten, har gode sosiale ferdigheter, samt oppdatert faglig kunnskap innen CX og digital transformasjon. Merkle vokser raskt, og vi søker en person som trigges av å være med på reisen!

 

OM STILLINGEN

 

Hos oss i Merkle etterstreber vi å sette nye standarder for kundeopplevelser basert på riktig bruk av data, relevant kreativitet og intelligent bruk av teknologi. Som Account Director hos Merkle er du kundens viktigste partner og nærmeste rådgiver – du skal forstå kundens behov og kjenne løsningene. Du vil eie din kundeportefølje og sikre kvalitet i det som leveres fra A til Å, samt ha et salgsansvar med individuelt definerte salgsmål.

 

SENTRALE ARBEIDSOPPGAVER

 

Eierskap og ansvar for storkundeforhold, og sikre kvalitet og vekst fra A til Å.

Lede store og parallelle prosjekter til rett tid og innenfor budsjett, sammen med prosjektleder. Bruke tid på å forstå helheten for å hjelpe kunder med å definere og levere på sine forretningsmål gjennom omfattende digital transformasjon som gjennomsyrer alle lag i kundens organisasjon. Opprettholde fortløpende kundedialog, lede kundemøter og workshops. Se vekstmuligheter, fagbasert rådgivning og foreslå nye løsninger.

Kunne plukke og omdanne kundenes utfordringer til kommersielle muligheter og prosjekter for Merkle. Scope opp tilbud og kontrakter som vil levere på dine individuelle salgsmål definert månedlig og årlig. Navigere i og rådgi bedriftsteknologiske leveranser, se potensialet i oppsalg og utvikling på tvers av tjenester innen digital strategi, kommunikasjon, aktivering eller teknologi.

 

HVA MERKLE TILBYR

 

Vi har store ambisjoner for fremtiden – vi er lidenskapelige, og vi forstår verdien av en arbeidsdag som ikke bare er krevende, men også morsom. Hos oss jobber du i et miljø hvor din energi og dine ferdigheter skaper et mulighetsrom til å utgjøre en forskjell for fremtiden. Du får sjansen til å jobbe med noen av de dyktigste folkene i vår bransje, med spennende kunder og prosjekter.

 

SOM ANSATT DRAR DU FORDEL AV

 

· Merkle er en del av dentsu, som er Norges største fagmiljøer innen markedsføring og kommunikasjon.

· Et nordisk og internasjonalt team innen digital transformasjon.

· Personlig utvikling i form av talentprogrammer og individuelle kurs og sertifiseringer

· Nye fantastiske kontorlokaler i sentrum av Oslo – dentsu House

· Et sosialt og inkluderende miljø

 

OM DEG

 

Vi forventer at du har forståelse for digital strategi, og gjerne erfaring fra digital transformasjon. Herunder erfaring med markedsføringsteknologi, kommersielt salg og rådgivning. Du har utmerkede kommunikasjonsferdigheter og trives med å møte andre mennesker.

 

For å lykkes og trives i rollen tror vi også at du matcher følgende:

 

· Du har solid forretningsforståelse og at du vet hvordan strategisk arbeid med CX eller CXM driver lønnsomhet og vekst.

· Du har minimum 3 års erfaring fra en tilsvarende stilling, enten i konsulenthus eller på kundesiden.

· Viser initiativ og engasjement for egen læring og faglige utvikling, samt våre felles arbeidsmetoder

· At du er en relasjonsbygger både internt og eksternt.

· Kan brette opp ermene og være ‘hands on’ på leveranser

· Arbeider effektivt, både selvstendig og som medlem av et team

· Sterke kommersielle ferdigheter og du motiveres av å lande nye og spennende prosjekter

· Gode kommunikasjonsferdigheter.

· Flytende norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Om arbeidsgiveren

 

 

Merkle Norge er et ledende konsulenthus innenfor kreativitet, data og teknologi.

 

 

DREAM – DO – DELIVER

 

 

Vi er et integrert digitalt konsulentbyrå i Merkle Nord Europa, en del av dentsu. Merkle etablerer nå en sterkere tilstedeværelse i Norge med ambisjonen om å sette en ny standard for kundeforhold basert på innsikt og intelligent bruk av teknologi. Vi jobber med de største og mest dynamiske selskapene i Norge og Norden, og hjelper kundene med å bygge sterkere kunderelasjoner, oppnå økt lønnsomhet og konkurranseevne. Vi har en avslappet, uformell kultur – og våre ansatte har både stor frihet og stort ansvar. Du blir med i en organisasjon der nøkkelordene er kvalitet, samarbeid og hjelpsomhet, og hvor arbeidsdagen er både morsom og utfordrende.