Norge

Ny trio til Merkle

Vi i Merkle har gjort flere rekrutteringer de siste månedene. Agnes, Annik og Sondre er de nyeste.

 

Merkle er et kundeopplevelsesbyrå og en del av dentsu. Byrået har det siste året hatt stor vekst og derfor gjort flere nye rekrutteringer.

Annik M. Grundetjern er ansatt som Senior Art Director og kommer fra Olav Thon sitt in-house reklamebyrå, Amfi Kreativ. Sondre Bjørge Sillerud er ansatt som digital designer og kommer fra Kikkut Kommunikasjon. Agnes-Maarja Tero har tidligere vært Marketing Assistant hos Coca-Cola og den siste perioden vikar hos Merkle. Nå har hun blitt fast ansatt.


Annik M. Grundetjern beskriver sin nye jobb i Merkle som drømmejobben.

 

– Her får jeg muligheten til å jobbe med kjente, sterke merkevarer, både innen idearbeid, konseptutvikling og merkevarebygging – noe jeg virkelig brenner for. Merkle har et bankende hjerte for fantastiske kundeopplevelser, og er ekstremt god på å bygge gode kunderelasjoner, og å sette kunden først. Det er verdier jeg setter veldig høyt, og som jeg nå har fått muligheten til å ta del i, forteller hun og legger til:

Menneskene som jobber i Merkle er ekstremt kompetente, fremtidsrettet og innovative, og vi har høye tanker for hva vi kan få til sammen i fremtiden. Jeg er allerede godt i gang med flere prosjekter med mine kunder, og gleder meg til å se resultatene vi skal skape fremover.


Sondre Bjørge Sillerud har rukket å komme i gang med mye spennende kundearbeid, og er fornøyd med tiden så langt i Merkle.

 

– Her får jeg jobbet kreativt med spennende og variert arbeidsoppgaver for store og viktige kunder. Alle har tatt meg veldig godt imot, vært imøtekommende og interessert i å bli kjent. Jeg føler det sosiale miljøet er veldig bra! Det som er fint, er at du har rom for å vokse å utvikle deg i den retningen du mener passer deg. Jeg gleder meg til fortsettelsen og det vi skal få til fremover, forklarer Sillerud.


Agnes-Maarja Tero har jobbet som vikar i Merkle i noen måneder, nå har hun blitt fast ansatt.

 

– Det er ingen tvil om at for en som er sulten etter å tilegne seg både kunnskap og muligheter til å jobbe med spennende og dyktige kunder, så var det viktig for meg å bli invitert inn i varmen hos Merkle. Jeg er omgitt av de dyktigste menneskene i sine felt som inspirerer og utfordrer, og kunder som stoler på oss, sier Tero.