Norge

Martech Solution Consultant

Brenner du for teknologi og markedsføring? Da bør du satse på en karriere i Nordens beste Martech miljø!

 

I Merkle bruker vi data, teknologi og analyse for å hjelpe verdens beste merker med å gjøre annonseringen mer effektiv, opplevelsen mer personlig og administrere relasjoner over tid.

 

OM STILLINGEN

Som Martech Solution Consultant vil du implementere programmer for automatisering av markedsføring og kampanjer for våre interessante og mangfoldige kunder. En stor del av arbeidshverdagen vil gå til å designe og spesifisere prosjekter og deretter implementere dem i våre Martech-plattformer.

 

Vi i Merkle streber etter å sette nye standarder for kundeforhold basert på innsikt og intelligent bruk av teknologi. Som Martech Solution Consultant vil du spille en viktig rolle når det gjelder å jobbe med datainnsikt og presse grensene for teknologi. Du blir sentral i vårt nye norske team og en del av vårt etablerte nordiske Martech-team som består av dedikerte og imøtekommende spesialister og arkitekter. Vi har store ambisjoner for fremtiden, vi er lidenskapelige og vi forstår verdien av en arbeidsdag som ikke bare er utfordrende, men også morsom og givende.

 

HVA MERKLE TILBYR

Hos oss vil du jobbe i et miljø der fremtiden er åpen og hvor din energi og ferdigheter skaper et mulighetsrom for å gjøre en forskjell. Du får sjansen til å jobbe med de absolutt dyktigste kollegaene i bransjen innenfor Martech. Samtidig får du jobbe på spennende prosjekter for vår kundeportefølje. Vi har høye forventninger og mye å tilby hvor du får ansvar som samsvarer med din kompetanse.

Som en av våre ansatte drar du fordel av:

  • Norges største fagmiljø innen markedsføring og kommunikasjon
  • Personalutvikling i form av talentprogrammer og individuelle opplæringskurs
  • Et sosialt og inkluderende miljø – noen ganger minimerer vi regnearkene og fokuserer på hverandre!

 

HVEM ER DU

En viktig del av jobben er å være hands-on i plattformene for implementering av kundenes nye løsninger. Vi forventer derfor at du matcher følgende:

  • Har erfaring med en eller flere Martech-plattformer, fortrinnsvis Salesforce eller Adobe Experience Cloud.
  • Viser initiativ og engasjement for å kontinuerlig forbedre deg og dine ferdigheter, så vel som våre delte arbeidsmetoder
  • Bred kunnskap om webteknologier (HTML, JavaScript, stilark, APIer etc.)
  • Forstår datastrukturer og modellering, gjerne inkludert erfaring med SQL
  • Jobber godt både selvstendig og som medlem av et team
  • Gode ​​mellommenneskelige og kommunikasjonsevner
  • Språklig behersker du norsk og engelsk flytende (skriftlig og muntlig)

 

OM OSS

 

Vi er et integrert digitalt konsulentbyrå i Merkle Nord-Europa, en del av dentsu. Merkle etablerer nå en sterkere tilstedeværelse i Norge med ambisjonen om å sette en ny standard for kundeforhold basert på innsikt og intelligent bruk av teknologi. Vi jobber med de største og mest dynamiske selskapene i Norge og Norden, og hjelper kundene med å bygge sterkere kunderelasjoner, oppnå økt lønnsomhet og konkurranseevne. Vi har en avslappet, uformell kultur – og våre ansatte har både stor frihet og stort ansvar. Du blir med i en organisasjon der nøkkelordene er kvalitet, samarbeid og hjelpsomhet, og hvor arbeidsdagen er både morsom og utfordrende.

 

Interessert? Send mail til andreas.tyrholm@merkle.com