Brenner du for digital strategi og teknologi? Da bør du satse på en karriere i Nordens beste Martech miljø!

 

Merkle er et selskap i vekst. Vi vokser ved å drive digital forretningstransformasjon for en rekke meget kompetente og interessante kunder i Norge. Målet er å gjøre annonseringen mer effektiv, opplevelsen mer personlig og administrere relasjoner over tid. Vi ønsker nå å ansette en Consulting Director for å akselerere veksten ytterligere.

 

OM STILLINGEN

Som Consulting Director i Merkle vil du være ansvarlig for å utvikle digitale konsepter, CRM og handelsstrategier sammen med våre kunder. Du vil bruke data til å generere innsikt, for å deretter kunne gi råd for gode brukeropplevelser. Du vil holde workshops, samt idé- og innovasjonsmøter med nåværende og potensielle kunder, så dette er arenaer du bør trives på.

 

Den ideelle kandidaten har en dyp forretningsforståelse og kan se det store bildet. Kandidaten kan hjelpe kundene med å forme, lage og levere på prosjekter innenfor digital transformasjon. Det innebærer å kunne navigere i de teknologiske løsningene, og sikre at de faktiske leveransene er i henhold til strategien. Kandidaten er også i stand til å identifisere potensielle salgsmuligheter og utvikle dem gjennom våre tjenester innen digital strategi, teknologi, kommunikasjon, aktivering eller optimalisering.

 

Hos Merkle streber vi etter å sette nye standarder for kundeforhold basert på innsikt og intelligent bruk av teknologi. Du vil være en sentral del av vårt norske team og en del av vårt veletablerte nordiske Martech-team, som består av dedikerte og imøtekommende konsulenter, arkitekter og spesialister. Vi har store ambisjoner for fremtiden, vi er lidenskapelige og vi forstår verdien av en arbeidsdag som ikke bare er krevende, men også morsom og givende.

 

HVA MERKLE TILBYR

Hos oss vil du jobbe i et miljø der fremtiden er åpen og hvor din energi og ferdigheter skaper et mulighetsrom for å gjøre en forskjell. Du får sjansen til å jobbe med de absolutt dyktigste kollegaene i bransjen innenfor Martech. Samtidig får du jobbe på spennende prosjekter for vår mangfoldige kundeportefølje. Vi har høye forventninger og mye å tilby hvor du får ansvar som samsvarer med din kompetanse.

 

Som en av våre ansatte drar du fordel av:

 • Et av Norges største fagmiljøer innen markedsføring og kommunikasjon
 • Å være en del av et norsk, nordisk og internasjonalt team som driver digital transformasjon sammen.
 • Personalutvikling i form av talentprogrammer og individuelle opplæringkurs og sertifiseringer
 • Et sosialt og inkluderende miljø – av og til minimerer vi regnearkene og fokuserer på hverandre!

 

OM DEG

Vi forventer at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Mastergrad eller høyere innen finans, psykologi, design, informasjon eller teknologi
 • 5 års erfaring fra lignende roller
 • Erfaring fra å jobbe med brukeropplevelser eller design thinking
 • God forståelse for teknologi, og gjerne markedsføring og webteknologi
 • Forståelse for digital strategi, og gjerne erfaring fra digital transformasjon
 • Kan brette opp ermene og være tilgjengelig ved levering om nødvendig
 • Arbeider effektivt både selvstendig og som medlem av et team
 • Gode mellommenneskelige- og kommunikasjonsevner
 • Flytende norsk og engelsk (skriftlig og muntlig)

 

OM OSS

Vi er et integrert digitalt konsulentbyrå i Merkle Nord-Europa, en del av dentsu. Merkle etablerer nå en sterkere tilstedeværelse i Norge med ambisjonen om å sette en ny standard for kundeforhold basert på innsikt og intelligent bruk av teknologi. Vi jobber med de største og mest dynamiske selskapene i Norge og Norden, og hjelper kundene med å bygge sterkere kunderelasjoner, oppnå økt lønnsomhet og konkurranseevne. Vi har en avslappet, uformell kultur – og våre ansatte har både stor frihet og stort ansvar. Du blir med i en organisasjon der nøkkelordene er kvalitet, samarbeid og hjelpsomhet, og hvor arbeidsdagen er både morsom og utfordrende.

Interessert? Send noen ord til marthe@wicklund-hansen.no