Som digital innholdsprodusent vil du jobbe kreativt i tverrfaglige team. Arbeidsoppgavene innebærer idéarbeid, produksjon og klargjøring av innhold til sosiale medier, dynamiske bannere og andre digitale flater.


I denne stillingen vil du få spisset din kompetanse innen digitalt og dynamisk innhold, og det er viktig at du har interesse for teknologi som gjør det mulig å jobbe smart med markedsføring. Sammen med kundeansvarlig vil du være med på å rådgi kundene og legge strategier. Du vil ha ansvar for å jobbe «hands on» med å bygge kampanjer og innhold i et kreativt team.


Du bør ha et godt øye for visuelle og grafiske budskap. Sammen med designer skal du utvikle kampanjer som engasjerer og konverterer. Du har erfaring med å jobbe mot konkrete mål og levere på brief. I tillegg stiller du med oppdatert kunnskap innen digital markedsføring, og forstår viktigheten av å utnytte innsikt for å få de beste resultatene.


HVA MERKLE TILBYR

Hos oss vil du jobbe i et fremtidsrettet miljø hvor din energi og ferdigheter skaper et mulighetsrom for å gjøre en forskjell. Du får sjansen til å jobbe sammen med bransjens absolutt dyktigste innenfor MarTech på strategiske kundereiser og verdifulle kundeopplevelser. Samtidig får du jobbe på spennende prosjekter på vår kundeportefølje. Vi har høye forventninger, mye å tilby og du får ansvar som samsvarer med din kompetanse.


Som en av våre ansatte drar du fordel av:

 • Norges største fagmiljø innen markedsføring og kommunikasjon
 • Et nordisk og internasjonalt team innen digital transformasjon.
 • Personlig utvikling i form av talentprogrammer og individuelle opplæringskurs
 • Et sosialt miljø – noen ganger minimerer vi regnearkene og fokuserer på hverandre!
 • Nye fantastiske kontorlokaler i sentrum av Oslo – Dentsu House

OM DEG 

Vi forventer at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Minimum 2-3 års erfaring fra byrå
 • Erfaring med verktøy som Adobe CC, Sketch e.l.
 • Jobber målrettet og tar initiativ for kontinuerlig utvikling i arbeidet
 • Behersker norsk og engelsk flytende (skriftlig og muntlig)
 • Du motiveres av smarte teknologiske løsninger
 • Du har god struktur og du liker å sette ting i system

DET ER EN FORDEL OM DU HAR ERFARING MED

 • Å lage innhold som engasjerer i sosiale medier
 • Grunnleggende kunnskap innenfor HTML, CSS og JavaScript
 • Martech-plattformer som Salesforce eller Adobe Experience Cloud.

OM OSS 

Vi er et integrert digitalt konsulentbyrå i Merkle Nordics, en del av dentsu. Merkle etablerer nå en sterkere tilstedeværelse i Norge med ambisjonen om å sette en ny standard for kundeforhold basert på innsikt og intelligent bruk av teknologi. Vi jobber med de største og mest dynamiske selskapene i Norge og Norden, og hjelper kundene med å bygge sterkere kunderelasjoner, oppnå økt lønnsomhet og konkurranseevne. Vi har en avslappet, uformell kultur – og våre ansatte har både stor frihet og stort ansvar. Du blir med i en organisasjon der nøkkelordene er kvalitet, samarbeid og hjelpsomhet, og hvor arbeidsdagen er både morsom og utfordrende.

Interessert? Da kan du søke under! 

Dersom du har noen spørsmål, er det bare å kontakte oss.